Організатори гри: Candyman
Полігон: Коропец +
Дата: 30.04.2017
Заїзд на полігон:
1я. группа 29.04.2017 (субота ночівля)
2я. группа 30.04.2017 10:00 (неділя рейд)
Старт гри: 11:00
Кінець гри: ХХ:ХХ
Сторони
Рейдова група
Місцевий опір
Сценарій
Після де якого часу, як була проведена не вдала спроба НАТО закріпитись, та розпочати видобуток важливого ресурсу (Ураниум) на данній теріторії, було прийняте рішення направити розвід групу для виявлення присутності в данній місцевості повстанців-екстремістів (місцевого опору), та оцінити імовірність повторного захоплення даної місцевості.
Мапа
Спорядження
1-3 Лінії спорядження
Бівак на перший день
1-а, та 2-а лінії на другий день.
3-я лінія для переносу БК, НЗ, та іншого. (Для рейдової групи)
БК
Обмежений запас набоїв! Набої рахуються 1 к 3 з страйкбольними кульками, всього 810 кульок на всю гру!!! Дозволяється мати максимум 6 механічних магазинів, заряджених не більше ніж по 90 кульок!!!
А також кожен повинен мати з собою гатіжак для переносу особистих речей + 2 пляшки по 1.5 л води, вага яких дорівнює вазі набоїв.
Додатково
CAT / Жгут Есмарха + Бінт та рукавички (Для рейдової групи)
Відновлення
Рейдова група :
Перше попадання шару в кінцівки - є поранення. Друге аут. Всі інші попадання по спорядженню чи іншим часткам тіла аут.
Червона зона. Поранений може накласти на кінцівку САТ, і грати далі, але не зможе використовувати кінцівку, до кінця зіткнення. В момент накладання САТ, не можна нічного, тільки кричати від болю . Час накладання 1 хвилина, накладається правильно і щільно, з двома обертами, (без сильної перекривання судин.)
Жовта зона. Пораненого з САТ можна перемістити в безпечне місце (може перейти самостійно), і накласти бінт (бінт може накласти лише другий гравець), тоді боєць може грати далі, але не можна бігати і скакати як цап. Бінт накладається правильно і повністю на місце порання.
Місцевий опір :
Воно вам треба?