Пропозиції / Питання / Зауваження
П: Ця гра для великої кількості народу
В: Так
П: Нужно заставлять людей хотябы карту открыть и посмотреть где точки, проблема наверное постоянная, хз как ее решить но в середине игры были вопросы типа - а где точка такаято?
В: Так гру роблять самі гравці, якщо не зацікавлені в трохи більше ніж насипати шарів, то і не слідкують за грою.
П: Как и в прошлой игре впопыхах перепутал чат и убил свою точку которую только что отремонтировал, короче нужно толи чаты толи кнопки покрасить но это скорее проблема самого игрока
В: В чатах є іконки, на жаль обмеження самого телеграму, я так розумію, тому різні дії в різних чатах, інашке Бот не зрозуміє, чи то перехоплення чи знищення вишки.
П: 15 метров захвата точки оптимал, если делать меньше то уже приходиться по кустам точку искать, ну и фигня непонятная про регистрации на игру но то уже походу проблема телеграмма
В: Так пробували різні варіанти, спочатку були проблеми, коли перейшли на інший сервер, проблеми вирішилися. По реєстрації вроді нічого складного, але фічі телеграму, це баги в грі
П: Инженер топ по задействованости, медик по ситуации тоже выручал, хз лечил ли он через телегу кого-то, снайпер- штурмовик ничего особого не умеют, пулеметчика не заметил
В: Медик не лікує через телеграм, я думаю треба більше використовувати, кожну спеціальність. Головна проблема відсутність командуючого, і замала кількість гравців для такого сценарію.
П: - Неперевірені точки
- Недосконало продумані медики
В: Виникла проблема в тому,я так розумію, що коли я переміщував ввечері точки, вони в файлі перемістилися а в для Боту ні, післі того як поміняли сервер, я знов здвинув точки і все запрацювало, плюс збільшив радіус, 5 метрів мало і гпс тупить інколи. По медикам це вже питання як ви їх використовуєте, може треба більше.
П: Перевірити точки при внесенні змін в програмі бота перед грою і обнулити результати.
В: Це треба виїжджати на полігон, іншого разу будемо намагатися.
П: Другу половину гри бот досить стабільно працював. Но на початку - пічаль-біда
В: Вище описав що були проблеми і бот не бачив зміну точок, а на карті вони були переміщені.
П: Було би класно все-таки звезти все в один чат з ботом. Не дуже зручно переключатись з спільного чата на чат з ботом. І іноді плутаєшся, куди потрібно скидувати /status, /engineer, гео і т.д.
В: Це захоплення кидається Боту, інше в чаті. Така система, пізніше розробниці обіцяли зовсім змінити двигун, боки можемо грати так як є.
П: З медиком були непонятки.
- То підстрелені не медики чекали медика, то йшли відразу на респ.
- Незрозуміло, що робить вбитий медик.(у нас ішов відразу на респ)
- Або якщо ти бачиш, що твого медика вбили, то що потрібно робити пораненому мені?
- чи можна визивати медика рацією, якщо ти підстрелений?
- чи можна попереджати своїх про противника, якщо тебе підстрелили?
Ідея крута, тільки треба додумати і оговорити перед грою всі варіанти, при яких не зрозуміло як діяти.
В: Це приблизно як в грі, ти маєш чекати, як глядачь, потім йдеш на мертвяк, як щоб було більше гравців і більше медиків, для пораненого медика це б було логічно, а так нажаль він просто мав чекати. Визивати медика по суті можна любим способом. Попереджати не можна, гравець відіграє біль при якій кличе лише медика.
П: Точніше ставити точки)))
В: Вище описана проблема і ії наслідки, а точність і залежить як від приладу.
П: Потрібно перелік команд які використовуються у чатах, що писати коли інженера найняти, що писати щоб глянути який зараз статус. Просто не усі знають, тому було б добре мати список команд і що вони роблять.
В: Можливо винесу в тему гри, щоб бачили.
П: Деколи Бот підтупював, можливо це з нетом або тг в цілому був нюанс
В: Так інет, телеграм, сервер (спочатку розробники намагалися визначити баги, тому ставили бота на паузу).
П: Більше функцій у точках, типу :захват, знешкодження і т.д
В: Так більше і не треба, активація, захоплення/перехоплення, знищення. Не знаю які ще треба?
П: Медика можна спробувати викликати так як інженера, так само і інші спецізації
В: Це вже додаток від мене, до Боту немає відношення, там тільки інженер, і інші спеціалізації, боту не цікаві, викликати можна голосом, радіо, в чаті.