Пропозиції / Питання
П: Можливо наступного разу спробувати з медиками і мінними полями?
В: Так, треба спробувати, урізноманітнити гру з спеціалізаціями.
П: Возможно если точки не будут находиться на одной линии это разнообразит ещё больше игру?
В: На жаль такі можливості полігону, тут потрібне якісне покриття, можливо знайдемо вихід.
П: Потрібно повторювати чи "правила всі читали")
В: І сценарій
П: Объединить в один канал оба функционала ( что бы не искать нужный канал для активации/захвата и т.д., возможно добавить разные кнопки (захватить/активировать/ разрушить и т.д.)
В: Нажаль, функціонал і програмування Телеграму обмежений, але передамо розробникам.
П: Что бы после активации инженером точки автоматически она переходила на ту же сторону. Это позволит не на много , но уменьшить манипуляции с телефоном.
В: Такий сценарій, щоб був двіж з інженерами, наразі після активації "Вишки", інженер одразу на місці може ії і захопити.
П: Игра удалась. Интересно , можно ли другие режимы из БФ с этим ботом потестить?
В: Незрозуміло які режими, мається на увазі, але все ж таки, можливості обмежені, і привести все як в грі, просто не можливо.
П: Було би круто не взаємодіяти з телефоном в ручну, а зайшовши в певну область, в нашому випадку до вишки - контроль автоматично би переходив до того, хто підійшов. Це думаю навіть не в боті мало би реалізовуватись. Ідея така, що підійшовши до області над якою має бути взятий контроль - гравець має наприклад 10 хв провести в даній області. Наявність інших сокомандників кількість цих хвилин для захоплення зменшує.
В: Я думаю це важко реалізувати, щоб все автоматом. Так в грі крім пострелушок, з'являється, ще інші дії, імхо.
П: 1. Добавити можливість інженеру після смерті зупинити активацію вишки
2. /help чомусь не працював
3. Розширити можливості на що потратити гроші (
Авіаудар - який руйнує точку там наприклад на 30вх, перебування інденера на точці.
Стимулює видобуток наприклад він робить старт екстра видобутку і потім кінець за цей
)
В: 1. Це я думаю важко реалізувати, тому, що сама смерть ніяк ботом не відслідковується.
2. Треба було боту писати не в чат.
3. Є ідеї які передані розробникам, в т.ч. і авіаудар, розвідка і т.п.
П: Каждой стороне назначить командиров для стабильной игры, во время боя не удается прочесть чат.
В: Булоб ідеально, але мало бажаючих, я писав що треба двох командуючих.
П: Возможно сделать в картинках help по использованию бота, а то тем кто впервые будут играть не все понятно будет.
Часто путали в какой чат писать, управление нужно поинтуитивней, если это возможно, а так все гуд работало и не тупило
Интуитивнее интерфейс, типа кнопки разукрасить - например уничтожение точки красную захват зеленую или шото типа того
В: Ідеї добрі, але обмежені самими можливостями Телеграму. Тут або створювати окрему програму, або пристрій.