2021-05-21: OP: "Ghost of Theatre"

Регіональні заходи.
Відповісти
Casper
ММГ: JG G36, PJ M4A1, Galaxy MP7, USP/P8
Форма: 3FB TD, 5FB TD, Woodland, 3DC, MTP, Pashtuns, Oliv

2021-05-21: OP: "Ghost of Theatre"

Повідомлення Casper »

Загальна інформація
Організатори гри: Casper
Полігон: 55502
Заїзд на полігон: 15:00
Старт гри: 16:00
Кінець гри: 06:00
Внесок: 150.00 грн.

Легенда
За розвідувальною інформацією, група під виглядом туристів відпочиваючіх збираються на закинутій теріторії.

Сценарій
  1. Під виглядом туриста інфільтруватися на теріторію ворога;
  2. Облаштувати 2 спостережні пункти;
  3. Визначити точку інфільтрації групи, та ТЗ;
  4. Визначити мету збору, особовий склад;
  5. Прослідкувати йомірним табором, тренуванням групи;
  6. Спробувати зфотографувати табір з різних ракурсів для подальшого дослідження;
  7. Вести нічне спостереження;
  8. Визначити ролі кожного з групи;
  9. Ексфільтруватися в запасній точці.
Мапа
map.png

Додатково
  • Маскування;
  • Засоби спостереження.
Casper
ММГ: JG G36, PJ M4A1, Galaxy MP7, USP/P8
Форма: 3FB TD, 5FB TD, Woodland, 3DC, MTP, Pashtuns, Oliv

Re: 2021-05-21: OP: "Ghost of Theatre"

Повідомлення Casper »

Ідея
За попередньою інформацією мені було відомо що група гравців збирається на полігоні. Тому я вирішив зробити собі гру, яку давно хотів спробувати і так собі обкатати, групі не повідомив, тому у мене була перевага, що ніхто не очікував "зайвого".

Підготовка
Єдина підготовка на цей момент, було зібрати засоби спостереження. Як виявилося на фотоапараті, здох аккум, але ще щось фоткав, тож замовив ще один, але вийшоло як завжди і посилка не встигала (на сайті було написано, що магазин з Києва, а насправді з дніпра. Ну щож може встигну зробити декілька фото, для тесту.
Також спробував записувати відео через ПНБ, звісно перше покоління дає не дуже якісну картинку, але всеж таки треба спробувати.
Прикинув точкі для інфільтрації та спостереження. Необхідне спорядження. І запасні батарейки на все інше крім фото.

Гра
Дізнавшись приблизний час прибуття гравців, я вже спланував свій час. Швиденько зібрався і підїхав на таксі, так як машину там нема де сховати, а якщо ії помітять - кінець гри. Вийшов трохі далі, думав, що якщо хтось буде їхати раніше запланованого часу, щоб не помітили.

Відійшовши на першу заплановану точку, переодягся і приступив до виконання запланованого.
20210521_165124.jpg
Перше, що натякнуло, що гра піде не за сценарієм, зелені було набагато більше ніж я планував. Того прийшовши на перший СП зрозумів, що сфотографувати не получиться, залишив рюкзак на місці де планував ночувати, вийшов на другу точку. Тут ще один сюрприз, молода жалива і відсутність сухого листя на землі (перегниваюча тирса, аж чорна) тому моя маскіровка не підходила, додав пару гілочок в гілі, став чекати.

Поки чекав, зрозумів що лежу на мурашнику. Сотні комарів нагадали мені, що я забув перчатки :). Вже думав як перейти на другу запасну точку, але з входу почув голоси місцевих, які щось там орали і думаю пішли в сторону пекарні, поки чекав, щоб стало тихо і вони відішлий, зявився дід який, щось там збирав. Його собака чи почула мене чи почуяла, але почала гавкати. Тому знов прилиг біля мурашника і старався не рухатися. Зготом по стежці від століку вийшли, парочка місцевих. Дідо так і не пішов, але змістився.

Пізніше зявилися перші машини і обєкти спостереження, фоткати було ох як страшно, жалива не давала нормально залягти, і змушувала вставати майже в повний зріст + гілочки заважали фокусу, і всі фотки вийшли розмиті трохі, + я відключив автофокус, бо він на обєктиві гудить на весь ліс, як мені здавалось.
2.png
Згодом появилася пауза між машинами, і почулися постріли з лісу, вирішив глянути, що там відбувається, пристрелка, вдалося зробити навіть один влучний кадр.
IMG_5655.JPG
Гравці були одягнуті в одяг Афганістану. Повернувся на точку і вже доїхали інші машини. Знову прийшлося повзати, бо паркувалися не так як зазвичай. Опять вставати. Тільки виходиш сфоткати номери, як хтось повертається в машину, адреналіну ого як було. Потім музика танці. Коли затихло, вирішив повернутися в свій "табір".
20210521_205556.jpg
(до речі, каша виявилася пересоленою, на ранок перловка теж була пересоленою)

Тут трохі вітер був і комарів вже не так, але як можна за один день натрапити на два мурашника, коли до цього майже їх тут не зустрічав. Мій рюкзак був весь в мурахах. Настрій був вже не дуже, перекусив і вийшов подивитись, де можна знімати ночні кадри.

Вийшов на гарне місце, майже без шуму. Гравці готувалися до гри, передевляючись, військовий фільм. Почав робити фото, і тут фотік взагалі перестав працювати, хоча показував, що заряд ще є. Вдалося лише зробити одне фото на довгій витримці, і він перестав реагувати. Поняв що #грагавно #табіргавно. Треба повертатися.

Тут зробив ще одну помилку, повернувшись і зібравши речі, вирішив підійти ближче з рюкзаком, але вже в темрямі зайшов не туда, і натрапив на купу гілок, які хрустіли під загальною вагою. Тут мене і мабудь почули перший раз. Вже почалися засвіти ліхтарями, один навідь пройшов зовсім рядом, спасла яма. З якої зробив пару відео, (не знаю чому звуку нема), потім вирішив наблизитись ще ближче, і вже мене виявили остаточно.

Місії які вдалося частково, або повністю виконати:
  1. Під виглядом туриста інфільтруватися на територію ворога;
  2. Облаштувати 2 спостережні пункти;
  3. Визначити точку інфільтрації групи, та ТЗ;
  4. Визначити мету збору, особовий склад;
  5. Прослідкувати ймовірним табором, тренуванням групи;
  6. Спробувати сфотографувати табір з різних ракурсів для подальшого дослідження;
  7. Вести нічне спостереження;
  8. Визначити ролі кожного з групи;
  9. Ексфільтруватися в запасній точці.
20210522_140406.jpg
Дякую всім за гру, чудовий сценарій і організацію. Давно вже не відчував стільки адреналіну.

Ітого
Ідея - на любителя 4\5, підготовка - 2\5 як завжди, реалізація на 3\5. Ітого 3\5, #грагавно. Думав отримати більше задоволення, може кількіть "малих невдач" відняло всю ініціативу. Але це теж досвід.
Відповісти